KI
  eindberensperma
  fokkerijsperma
 
Fokmateriaal
  bedrijfs ki beren
  fokzeugen
  zuivere lijn dieren
 
Producten
  KI-producten


FCN B.V.


Aarleseweg 34
5684 LN Best

Paul Latijnhouwers
G: +31 6-54 21 10 75
T: +31499-376865

Zuiverlijnsperma van Danbredfokprogramma beschikbaar via FCN Best
Het Danbred fokprogramma is gebasseerd op enkele zeer belangrijke uigangspunten. Er wordt gewerkt met maar liefst 3000 topfokdieren per ras. De dieren worden onder gelijke omstandigheden getest ( traject 30-100kg, voersamenstelling, voersysteem) en niet te vergeten het structueel bereiken van het uiteindelijke fokdoel.
De Denen hebben altijd de combinatiegeschikheid van de 3 rassen in het fokkerijprogramma laten meewegen. Wat inhoud dat ook in de zeugenlijnen continue verbetering heeft plaats gevonden van de vleesvarkenskenmerken naast de zeugenhouderijkenmerken.
Alle 3 de lijnen zijn zuivere rassen wat de uniformiteit van het eindproduct ten goede komt.
De openheid van het Danbred Systeem geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsspecifieke keuze betreffende gezondheidsstatus van de aan te voeren dieren en de genetische potentie ervan via de databank op te vragen.Dit is dan ook allesbepalend betreffend uw aanschafwaarde van de dieren.

Fokkerij Centrum Nederland BV wil u graag uitnodigen om de beren te bezichtigen en/of met u van gedachte te wisselen over de mogelijkheden van Danbred Genetica via FCN Best voor uw bedrijf.
Terug